Η Εταιρεία

Ιστορία

Το 1996 η διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων στην Ελλάδα βρισκόταν ακόμα σε εντελώς πρώιμο στάδιο. Τότε ο Νίκος Κλεισιώτης και ο Μάνθος Διαμαντίδης ίδρυσαν τη SUC HELLAS, μεταφέροντας τεχνογνωσία από την αντίστοιχη γερμανική εταιρεία ώστε να δώσουν λύσεις σε θέματα διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων που άρχισαν να προκύπτουν στην ελληνική βιομηχανία.

Σταδιακά η εταιρεία απέκτησε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό ώστε να αντιμετωπίζει τις ανάγκες διαχείρισης ενός μεγάλου εύρους επικινδύνων αποβλήτων και ήταν από τις πρώτες εταιρείες που άρχισαν την εξαγωγή αποβλήτων μέσω της διασυνοριακής μεταφοράς.

Στις αρχές του 2000 η εταιρεία αυτονομήθηκε πλήρως από το γερμανικό όμιλο, συνεχίζοντας παράλληλα τη συνεργασία με τη SUC Γερμανίας αλλά και νέες εγκαταστάσεις σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. για την οριστική διάθεση αποβλήτων.

Το 2008 η εταιρεία μετονομάστηκε σε SUK και δυο χρόνια αργότερα προχώρησε στην εξαγορά του ελληνικού τμήματος της πολυεθνικής Safetykleen Europe εξασφαλίζοντας νέες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο.
Από το 2013 προχώρησε στην αδειοδότηση των εγκαταστάσεων του Ασπροπύργου για την προσωρινή αποθήκευση επικίνδυνων αποβλήτων.
Σήμερα η SUK αποτελεί μια πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία στη διαχείριση αποβλήτων, στην αποξήλωση και διαχείριση αμιάντου και σε ποικίλα περιβαλλοντικά έργα, έχοντας συγκεντρώσει πολυετή εμπειρία, κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και στρατηγικές συνεργασίες που εξασφαλίζουν λύσεις σε κάθε περιβαλλοντικό πρόβλημα της σύγχρονης εποχής.

Όραμα και Αποστολή

Στη SUK στοχεύουμε πάντα στην παροχή άριστων υπηρεσιών και στην οικοδόμηση και διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

Όραμά μας είναι να ξεχωρίζουμε πάντα, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα διαχείρισης αποβλήτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Η αποστολή της εταιρείας είναι η συνεχής παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η καθημερινή συμμετοχή μας στην προσπάθεια για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου μας.

Οι άνθρωποι μας

Καθοριστικό ρόλο στη δουλειά μας διαδραματίζουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν την εταιρεία και μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και το όραμά μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της SUK απαρτίζεται από ειδικευμένους χημικούς, μηχανικούς και περιβαλλοντολόγους καθώς και από έμπειρο τεχνικό προσωπικό και αποτελεί την εγγύηση για το σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε έργου που μας ανατίθεται.
Παρουσίαση στελεχών

Παναγιώτης Αγγελακόπουλος – Διαχείριση, Διεύθυνση Πωλήσεων
Δήμητρα Κεφαλά – Υπεύθυνη Διαχείρισης Έργων Αμιάντου / Διαγωνισμών
Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος – Τμήμα Αμιάντου
Ελένη Λιάππη – Tμήμα Αμιάντου / Διαγωνισμών
Σπύρος Παπαγιάννης – Τμήμα Πωλήσεων
Λουκάς Ελευθεριάδης – Τμήμα Πωλήσεων
Παναγιώτα Τσάκου – Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών
Γιάννης Παρούσσος – Υπεύθυνος Εγκατάστασης Ασπροπύργου
Σοφία Αργυροπούλου – Tμήμα Αδειοδοτήσεων & Logistics
Ματίνα Φρέντζου – Γραμματεία
Ελένη Αθανασίου – Λογιστήριο

Χρονολογίες σταθμοί

 • 1996  Ίδρυση εταιρείας από τον Μάνθο Διαμαντίδη Αντώνη Κλεισιώτη, Νίκο Κλεισιώτη
 • 1998  Εγκατάσταση και Λειτουργία Κινητού Συστήματος Φυσικοχημικής Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΚΣΦΕΑ) στη ΔΕΗ/ΑΗΣ  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
 • 2002  Υπογραφή Σύμβασης για το 1ο έργο αμίαντου στην Ελλάδα – Διαχείριση  500 τόνων εύθρυπτου  αμίαντου από το HILTON Αθηνών
 • 2003 Απορρύπανση και Διαχείριση CLOPHEN από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 • 2004  Χημικός καθαρισμός 3 δεξαμενών από πετρελαιοειδή κατάλοιπα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
 • 2008  Εισαγωγή της τεχνολογίας της εξάτμισης υγρών απόβλητων από τη γερμανική LOFT
 • 2009  Διαχείριση 4.400 τόνων αμίαντου από ΔΕΗ/ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 • 2010  Εξαγορά της SAFETYKLEEN HELLAS αδειοδοτημένης εγκατάστασης αποβλήτων
 • 2011 Αδειοδότηση της εταιρείας ως ΕΑΚ αμιάντου από το υπουργείο εργασίας
 • 2012 Πρωτοποριακή εφαρμογή της τεχνολογίας εξάτμισης αποβλήτων σε δύο από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες
 • 2014 Αδειοδότηση εγκατάστασης προσωρινής αποθήκευσης επικίνδυνων αποβλήτων
 • 2015 Αδειοδότηση και διασυνοριακή μεταφορά των αποβλήτων του αποτεφρωτήρα στα Άνω Λιόσια
 • 2017 Μελέτη για την αδειοδότηση επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων
Switch The Language

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ιάσονος 14, Π. Φάληρο 17564

  ΤΗΛ

  +30 210-9719180

  FAX

  +30 210-9718358

  EMAIL

  info@suk.gr